behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #11 Enes3078 dedi: Kurduğunuz diske göre çalışır. SSD'ye Windows'u HDD'ye oyunlarınızı kurmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin.
Enes3078 dedi: Kurduğunuz diske göre çalışır. SSD'ye Windows'u HDD'ye oyunlarınızı kurmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.025 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 12 Ocak 2021 #12 behzat_c dedi: Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Tamam işte oyunları HDD diske kuracaksınız. İşletim sistemini de SSD diske. Başka bir sorunuz var mı?
behzat_c dedi: Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Tamam işte oyunları HDD diske kuracaksınız. İşletim sistemini de SSD diske. Başka bir sorunuz var mı?
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #13 behzat_c dedi: Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... m3081 dedi: Eğer SSD büyük ise iki bölüme ayırıp bir bölüme Windows'u bir bölüme oyunları kurmanızı tavsiye ederim ama eğer küçükse oyunları HDD'ye Windows'u SSD'ye. Genişletmek için tıkla...
behzat_c dedi: Ama ben oyunlarında hızlı veri akışı sağlamasını istiyorum. HDD boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... m3081 dedi: Eğer SSD büyük ise iki bölüme ayırıp bir bölüme Windows'u bir bölüme oyunları kurmanızı tavsiye ederim ama eğer küçükse oyunları HDD'ye Windows'u SSD'ye. Genişletmek için tıkla...
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #14 Hybrid diye bir şey duymuştum. Onu açıklar mısınız?
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 12 Ocak 2021 #15 Hangi diske yüklerseniz ona göre çalışır.