Rehber SSD için yapılacak tüm ayarlar

@Pcbosnjak Zarar vermez. Oyun, program vb. istediğiniz şeyleri yükleyebilirsiniz. SSD diskler sadece işletim sistemi için değildir.

Merhaba

Evo 850 nin iops değerleri aşırı düşük. Bios güncellemesi yapamadım henüz batarya olmadığı için. 5000-6000 lerde iops değerleri.
Okuma ve yazma hızları normal ama iops değerleri sizce de çok düşük değil mi?
Bios güncellemeden sonra kendine gelir mi?
Diğer tüm ssd ayarları yapıldı forumdaki rehber sayesinde. Sadece bios güncelleme kaldı.
İ5 5200u 2.20 intel işlemci
8+8 ram
İntel graphics 5500+ amd R7 m.260

Problem bu makaledeki ayarlardan kaynaklı olsaydı zaten ayarları yaptıktan 1 ay sonra değil ayarları yaptıktan hemen sonra yavaş açılırdı. Problem bu ayarlardan kaynaklı olamaz yaptığınız hiçbir ayarı geri almanıza gerek yok. Bu ayarlar sayısız sistemde test edilmiştir ve uzun vadede sistemler kesinlikle kararlı çalışmaktadır. Önerdiğim ayarları yaptıktan 1 ay sonraki süreçte sistemde ne gibi değişiklikler yaptınız bunları gözden geçirin.

Efsane bir konu. Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum aşağıdaki resimde hangisini işaretlemem gerek ?
Hangisini seçmeliyim?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 173
Efsane bir konu. Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum aşağıdaki resimde hangisini işaretlemem gerek ?
Hangisini seçmeliyim?
Alt klasörlere ve dosyalara olan seçenek yani seçtiğiniz doğru.

Wise Care 365 yazılımı SSD için hala öneriyor musunuz?
Ben indirdim 3 gundur kullaniyorum her pcde olmasi gereken bi şey bence. Oyna girmeden tek tıkla sag alttan rami temizleyip öyle oyuna giriyorum o cok iyi. Çok zararsiz bi uygulama.

Ben indirdim 3 gundur kullaniyorum her PC'de olmasi gereken bir şey bence. Oyna girmeden tek tıkla sag alttan RAM'i temizleyip öyle oyuna giriyorum o cok iyi. Çok zararsiz bir uygulama.

Bu programın RAM temizlediğinden haberim yoktu. Yanlışım varsa düzeltin lütfen RAM temizle programlarını bu site önermiyordu. Mavi ekran hatası veriyor.

Bu programın RAM temizlediğinden haberim yoktu. Yanlışım varsa düzeltin lütfen RAM temizle programlarını bu site önermiyordu. Mavi ekran hatası veriyor.
Öyle mi? bilen varsa bilgilendirirse iyi olur veya konu açıp soralım. 3 gündür kullanıyorum ilk tıklamada %25e , ikinci tıklamada da %20'ye düşürüyor ram kullanımını ama bu program bana sanki neyin gereksiz neyin faydalı olduğunu ayırt edebiliyor gibi geldi. 20 kez falan yapmışımdır bu işlemi ama bi zararını görmedim.

Hocam James Donkey Solid STATE Drive 240 GB JD240 bu SSD'ye de ayar gerekiyor mu ben direk takdığım gibi kullandım bunada ayar lazzımmı
Hocam James Donkey Solid STATE Drive 240 GB JD240 bu SSD'ye de ayar gerekiyor mu ben direk takdığım gibi kullandım bunada ayar lazzımmı
yani BİOS üzerinden bi ayar yapmam gerekiyomu daha performanslı oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…