Rehber SSD için yapılacak tüm ayarlar

Hiberfili nasıl kapatacağımızı yazınızda belirttiniz mi hocam? Göremedim de rica etsem gösterir misiniz?

İmkansız 10 15 saniyede bilgisayarım açılırken şu an 5.5-6.5 saniyede açılıyor.

İmkansız 10 15 saniyede bilgisayarım açılırken şu an 5.5-6.5 saniyede açılıyor.

Sallama
Ben hiberfil’i kapatmadım bile ama 25 saniyede açılmaya başlamıştı. Tüm işlemlerimi geri aldım 18 saniyeye düştü. Siz bi düşünün acaba konuyu kaldırın burda boşa zaman harcıyorsunuz

Birkaç başarısız karalama girişimi daha olmuştu ama sorun yok siz ayarları kullanmayın. Ayarların hepsi hem önde gelen SSD üreticileri tarafından, hem de global teknoloji dergileri tarafından önerilen ayarlar. İnsanlar sorun yaşamıyorken sizin sorun yaşamanız konuyu çöp yapmıyor bunu anlamalısınız.

Bende işe yaramıyorsa bu konu çöptür. Ve konuda başka yaşayan insanlar daha gördüm yorumlarda.

Bende işe yaramıyorsa bu konu çöptür. Ve konuda başka yaşayan insanlar daha gördüm yorumlarda.
Evet o arkadaşların çoğu sorunu temiz kurulum ile çözdüler. Siz de çözebilirsiniz. Ayrıca binlerce kişinin işine yarayıp sizin işinize yaramaması konunun çöp olduğunu gösterir, doğru. İşletim sisteminizde bir hata olma ihtimali hiç yok tabi.

Sallamıyorum regedit ayarları ve aygıt yöneticisindeki önbelleği yazmayı kapatmakta oldukça işe yaradı. Lütfen konuşma üslubunuzu düzeltin.
Sallamıyorum regedit ayarları ve aygıt yöneticisindeki önbelleği yazmayı kapatmakta oldukça işe yaradı. Lütfen konuşma üslubunuzu düzeltin.

Regeditten hpet kapatmak ve BIOS'dan hpet kapatmak hem FPS arttırıyor hem de hız sağlıyor önemli olan açılış hızı değil. İster 18 ister 25 saniye olsun performans daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…