Rehber SSD için yapılacak tüm ayarlar

Bu modun farkı nedir ?

SSD güncellemesini nereden yaparım ?

Teşekkürler.

Raid ve IDE Moduna göre %10 daha hızlı oluyor.

SSD markası neyse onun programını indirip yapabilirsiniz.

Anakartimda Sata 3 desteği olmadığından mecburen 300MB Okuma yazma olarak kullanıyorum. ama yinede HDD'den iyidir.

ASC'i hiç bulaştırmayın, o da aynı tas aynı hamam. CCleaner'da Windows 10 üzerinde problemlere yol açıyor, Başlat menüsünün kitlenmesi gibi ve kolay kolay da geri düzeltilemiyor maalesef.

Hazırda bekleti devre dışı bırakmak çok büyük bir sorun yaratırmı ? 5-6GB olsada HDD kullanmadığım için gerekli olabiliyor. Superfretchide devre dışı bıraktım. onun dışında diğer ayarlara dokunmadım.

Bahsettiğim programlar dışında önerebileceğiz başka program varmidir ?
bu tarz temizleme programları olmadığında
sistem bir süre sonra yavaşlıyabiliyor.

bu tarz temizleme programları olmadığında sistem bir süre sonra yavaşlıyabiliyor
Sistem yavaşlamıyor, size öyleymiş gibi geliyor. Gereksiz dosyaları silmek için ilgili bölüme sağ tıklayıp, Diski Temizle demeniz ve Sistem verilerini de temizle menüsü içerisinden temizlik yapmanız yeterli.
Hazırda bekleti devre dışı bırakmak çok büyük bir sorun yaratır mı ?
Çok sık uyku moduna alıyorsanız, evet yaratır. Açılışlarda sıkıntı yaşarsınız.

SypeR Bende Samsung 850 Evo SSD kullanıyorum ama ne yazık ki fotoğraftaki değerleri yakalayamadım. Özellikle IOPS değerleri 20 30 binlerde.

SypeR Bende Samsung 850 Evo SSD kullanıyorum ama ne yazık ki fotoğraftaki değerleri yakalayamadım. Özellikle IOPS değerleri 20 30 binlerde.
Babamın cihazında 850 Evo 250GB'lık modeli kullanıyoruz, IOPS değerleri fabrika verilerinin üzerinde. Format konusunda 8.1 SL'den itibaren sürekli yükseltme şeklinde devam etti ve öyle de devam ediyor, 2.5 senedir hiç format atılmadı yani anlayacağınız

Anladım ben temiz kurulum yapmama rağmen o değerleri yakalayamadım. Sistem özellikleri ile alakası olabilir mi acaba ?

Güç ayarları tam olarak en yapmalıyız ? ara sıra sistemi özellikle geceleri oyun indirmesi icin açık bırakabiliyorum.

Beyler 5 yıllık bir SSD kullanıyorum. Sizce bu ayarlar ona can verebilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…