Rehber SSD için yapılacak tüm ayarlar

Evet o sürücüleride kurdum ama değişiklik olmadı
Şu sıralar aşırı yoğunum, bazı projelere yetişmeye çalışıyorum. Müsait bir zamanımda Uzaktan bağlantı yapıp SSD'nin durumunu kontrol edersem elimden geleni SSD'nin sağlığı için yapabilirim.

Ek olarak şuan bir tanıdığımda 840 Evo 250GB modeli 3 sene boyunca çok eski bir Firmware ile Restoration olayı yapılmadan, hiçbir TRIM vs fonksiyona bakılmaksızın kullanılmış ve değerler 500MB okuma, 290MB civarı yazma hızlarına sahip. Ayrıca IOPS değerleri ise 20K'nın bile üzerine çıkamıyor. Onunla ilgili yaptığım iyileştirme çalışmalarını da bir gün Blog olarak veya konu olarak yazıp açıklarım.

Yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sağolun. Projelerinizde başarılar diliyorum

Windows kurulu iken bu ayarları yapabilir miyiz ? Sorun olur mu ?

Ben bu başlığı neden gördüm ya.
Wise Care 365 denilen programı indirdim yanlışlıkla temizlik yaptım o sırada oyunlarda ki savelerim hep gitti.
Aşırı derece moralsizim Allah karşıma neden bu başlığı çıkarttı ki off.

Yıllardır bu programı kullanıyorum ve bir çok oyun oynadım bu süre içinde hiçbir şekilde bir kez bile dediğiniz sorunla karşılaşmadım.

O program zaten belalı. Öyle programlar önermiyorum. Zamanında bana neler yaşattı. Sırf o program yüzünden format atmışlığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…