SSD ikiye ayrıldı

eneserxn

Femtopat
Daha fazla  
Windows kurarken ikiye ayırdığım SSD bilgisayarın performansını etkiler mi, bir şey yüklerken hangisine yükleyeceğimi nasıl seçebilirim? (fotoğraf aşağıda)

Dosya Ekleri

• new.PNG
    new.PNG
    4,8 KB · Görüntüleme: 155
  • old.PNG
    old.PNG
    151,5 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurarken ikiye ayırdığım SSD bilgisayarın performansını etkiler mi, bir şey yüklerken hangisine yükleyeceğimi nasıl seçebilirim? (fotoğraf aşağıda)
Oyun falan kurarken mesela Steam'de soruyor zaten nereye kurulacağını. İstediğiniz kısma bir kütüphane klasörü açarsınız ve kurarsınız. Programlar olarak da zaten çoğu program kurulum sırasında hangi dizine kurulacağını soruyor.

Performansı etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü Windows'un olduğu disk çok dolu değil. Yüklerken diski seçmen yeterli olur.

D: diskine gelip "Birimi sil"dedikten sonra, C: diskine; > sağ tık > Birimi genişlet diyerek ekleyebilirsin.
Olmuyor, C diskini genişletmem için D diski ile yan yana olması gerekiyor. Onun için de Recovery kısmını silmem gerekiyor. Onu da biraz araştırdım ve silmeye korktum, napabilirim.
Performansı etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü Windows'un olduğu disk çok dolu değil. Yüklerken diski seçmen yeterli olur.
C diskinde windows için yeterli alan bırakıp geri kalan boş alanı D diskine aktarsam? Veya C diskindeki Windows dışındaki dosyaları alıp D diskine koysam?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı