SSD kasaya takılmazsa sorun olur mu?

LinkAdam

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2020
Mesajlar
609
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, evde uygun vida bulamadığım için SSD'yi takamadım. Ardından sabitleyemediğimden ötürü SSD'yi kasanın taban kısmına düz olarak koydum. Herhangi bir sorun olur mu?
 
Çift taraflı bant da olur. Sonuçta içinde motor falan yok.
 
SATA kablosu ve SATA güç kablosu kilitlediği için kablolar çıkması gibi bir durum söz konusu değil. Ek olarak disk içinde mekanik bir parça yok. Elektronik olarak yazılıyor/okunuyor veriler.
 
Hiçbir sorun yaşamazsınız. Ancak kasayı çok fazla oynatırsanız sorun çıkabilir. Uzun lafın kısası diğer sistem parçalarına değmediği sürece sorun yaşmazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı