SSD kasıyor

Bütçe
0

clamf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle ben eskiden HDD kullanıyordum. Bir problem yoktu, LoL'de ozellikle kasma donma diye problemler yoktu. Sonra SSD'ye geçtik ve LoL yukledikden sonra oyuna anlık donmlara FPS düşüşler başladı ama HDD oyunlarında boyle olmuyor. Simdi LoL'u HDD'e yuklesem SSD'ye verdiğğim para ne olacak? 1.5 2 aydır uğraşıyorum duzeltmek için. YouTube'dan baktım, netten arastırdım, her şeyi yaptım. Optimize videolarını falan hep izledim ama olmadı. SSD'ye geçtikten sonra oyunlarda, Windows'da bir kasma olmaya başladı. Ekran kartım guncel, Windows 10 guncel SSD modeli broy 250G sürücüyü güncelleştir dediğimde zaten guncel diyor. Isıma problemi oldugunu dusunmuyorum. Tam anlatamamıs olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskMark ve AS SSD ile hız testi yapıp sonuçları paylaşır mısınız? Diskin toplam doluluk oranı nedir? Varsa kendi yazılımı üzerinden, CrystalDiskİnfo programından ve HDD Sentinel programından SSD sağlığını kontrol edin. Ayrıca markayı pek duymadım, doğru yazılışı Bory olmalı sanırım. Diskiniz kronik sorunlu da olabilir ancak ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı