SSD kendi kendine doluyor

Daha fazla  
Bilgisayarımda SSD kendi kendine doluyor, disk temizleme yapıyorum ve temp dosyalarını siliyorum ona rağmen birkaç saat sonra gene bir o kadar yer gitmiş oluyor format dışında çözümü var mıdır bunun? Virüs taraması yaptım virüsde çıkmadı.

Adobe uygulamaları kullanıyor musun? Kullanıyorsa bendede her uygulamayı açınca 40 GB'lik yer kaplıyor.

Ek olarak ben böyle bir konu açmıştım konunun altında otomatik temp klasörünü silme methodu bulmuştum Chat-GPT sayesinde sende kullanabilirsin, Temp klasörü otomatik nasıl silinir?

Adobe uygulamaları kullanıyor musun? Kullanıyorsa bende de her uygulamayı açınca 40 GB'lik yer kaplıyor.

Ek olarak ben böyle bir konu açmıştım konunun altında otomatik temp klasörünü silme methodu bulmuştum Chat-GPT sayesinde sende kullanabilirsin, Temp klasörü otomatik nasıl silinir?

Adobe değil de Unity kullanırken dediğin oluyor çıkıcna düzeliyor ama gene de o çalışmıyorkende kendi kendine gidiyor depolama alanı

Adobe değil de Unity kullanırken dediğin oluyor çıkıcna düzeliyor ama gene de o çalışmıyorkende kendi kendine gidiyor depolama alanı
Unity yüzünden o zaman istersen attığım konuya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı