SATA 3 takın derken 4 tane port var onun üçüncü portuna mı? Zaten ben SATA 3 desteklemediğini biliyorum yazma hızınında bir en az 250 olması lazım mantıken ama şu anda tekrar yaptım 50 falan gözüküyor acaba yazılımda mı sorun var?
Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın boşta yapın testi. Anakartın marka modelini söyleyin SATA 3 desteği var mı bakarız. Ya da bütün portlara takmayı deneyiniz.
Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın boşta yapın testi. Anakartın marka modelini söyleyin SATA 3 desteği var mı bakarız. Ya da bütün portlara takmayı deneyiniz.
sata 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galiba Sata 2 zaten ama 50 mb yazma alıyorum onu diyorum yani bazen 225 oluyor fotoda göründüğü gibi bazende 75
SATA 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galiba SATA 2 zaten ama 50 MB yazma alıyorum onu diyorum yani bazen 225 oluyor fotoda göründüğü gibi bazen de 75
Bu seferde test bitmeden atmışsınız . Çokta önemli değil söylemek istedim sadece. SATA 2 olduğu için böyle değerler alıyorsunuz sanırım anakartınız SATA 2 destekliyor. Windows içinde olduğu için yazma hızı düşebilir?
Bu seferde test bitmeden atmışsınız . Çokta önemli değil söylemek istedim sadece. SATA 2 olduğu için böyle değerler alıyorsunuz sanırım anakartınız SATA 2 destekliyor. Windows içinde olduğu için yazma hızı düşebilir?