SSD Kingston A400 düşük yazma hızı

• Konuyu başlatan NotCry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 4.354
Anakart değiştirmeniz gerekir anakart SATA 3 desteklemiyor ya da SSD'yi SATA 3'e takın.

SATA 3 takın derken 4 tane port var onun üçüncü portuna mı? Zaten ben SATA 3 desteklemediğini biliyorum yazma hızınında bir en az 250 olması lazım mantıken ama şu anda tekrar yaptım 50 falan gözüküyor acaba yazılımda mı sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Testi yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın boşta yapın testi. Anakartın marka modelini söyleyin SATA 3 desteği var mı bakarız. Ya da bütün portlara takmayı deneyiniz.

10 yıldan fazla ise SATA 3 olması zor şahsen kendi PC bile SATA 2 portuna bağlı.
sata 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galiba :D Sata 2 zaten ama 50 mb yazma alıyorum onu diyorum yani bazen 225 oluyor fotoda göründüğü gibi bazende 75
Sonucu etkileyebiliyor kapatıp tekrar yapınız.
Herşey kapalı sonuç yine 122 yazma hızı :/
SATA 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galiba :D SATA 2 zaten ama 50 MB yazma alıyorum onu diyorum yani bazen 225 oluyor fotoda göründüğü gibi bazen de 75

Her şey kapalı sonuç yine 122 yazma hızı :/

Fazla bir sorun yaratmaz bence zaten ben oyun oynuyorum sadece PUBG

Dosya Ekleri

• ++++.PNG
    ++++.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu seferde test bitmeden atmışsınız :). Çokta önemli değil söylemek istedim sadece. SATA 2 olduğu için böyle değerler alıyorsunuz sanırım anakartınız SATA 2 destekliyor. Windows içinde olduğu için yazma hızı düşebilir?

Bu seferde test bitmeden atmışsınız :). Çokta önemli değil söylemek istedim sadece. SATA 2 olduğu için böyle değerler alıyorsunuz sanırım anakartınız SATA 2 destekliyor. Windows içinde olduğu için yazma hızı düşebilir?
Ya oyun için pek bi farkı olmaz sanırım anakartımda sorun oldugunu düşünüyorum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı