Anakart değiştirmeniz gerekir anakart SATA 3 desteklemiyor ya da SSD'yi SATA 3'e takın.
Sadece google açıkTesti yaparken arka planda işlem yapıyorsanız yapmayın boşta yapın testi. Anakartın marka modelini söyleyin SATA 3 desteği var mı bakarız. Ya da bütün portlara takmayı deneyiniz.
Sonucu etkileyebiliyor kapatıp tekrar yapınız.Bence benim anakartım sıkıntılıÇok çöp zaten DH55PJ Diye bir şey
Sadece google açık
sata 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galiba10 yıldan fazla ise SATA 3 olması zor şahsen kendi PC bile SATA 2 portuna bağlı.
Herşey kapalı sonuç yine 122 yazma hızı :/Sonucu etkileyebiliyor kapatıp tekrar yapınız.
SATA 3 değil zaten dostum anlatamıyorum galibaSATA 2 zaten ama 50 MB yazma alıyorum onu diyorum yani bazen 225 oluyor fotoda göründüğü gibi bazen de 75
Her şey kapalı sonuç yine 122 yazma hızı :/
Ya oyun için pek bi farkı olmaz sanırım anakartımda sorun oldugunu düşünüyorum ben.Bu seferde test bitmeden atmışsınız. Çokta önemli değil söylemek istedim sadece. SATA 2 olduğu için böyle değerler alıyorsunuz sanırım anakartınız SATA 2 destekliyor. Windows içinde olduğu için yazma hızı düşebilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.