SSD Kingston A400 düşük yazma hızı

Bir de HDD Sentinel ile SSD'nin sağlık durumunu paylaşabilir misiniz? Durumu iyi mi emin olalım. Oyunlarda sorun yaratmaz.

Bir de HDD Sentinel ile SSD'nin sağlık durumunu paylaşabilir misiniz? Durumu iyi mi emin olalım. Oyunlarda sorun yaratmaz.
Tabi
+
Bu da diğer ssdm için yaptığım sonuçlar sanırım SSD bozuk ben bunu iade edeyim veya değiştireyim.

Dosya Ekleri

• +++.PNG
    34,5 KB · Görüntüleme: 54
  • ++++++.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Diski yeni almışsınız. Yeni aldığınızı söyleseydiniz
diskin sağlığı atmanızı istemezdim. Aşağıdaki diskinde aynı sorunları var mı?

Diski yeni almışsınız. Yeni aldığınızı söyleseydiniz istemezdim diskin sağlığı. Aşağıdaki diskinde aynı sorunları var mı
İşte dediğim gibi ilk attığım fotolar yeni. Bu da eski SSD'nin Crystal sonuçları. Demek ki SSD bozuk

Dosya Ekleri

• ++++++.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu zaten kendiniz söylemişsiniz. Anakartınız SATA 2 destekliyor. SATA 3 desteklemediğinden dolayı SSD'niz SATA 2 hız sınırlarına takılıyor. Güncel, SATA 3 destekli bir anakart alın.

Sorunu zaten kendiniz söylemişsiniz. Anakartınız SATA 2 destekliyor. SATA 3 desteklemediğinden dolayı SSD'niz SATA 2 hız sınırlarına takılıyor. Güncel, SATA 3 destekli bir anakart alın.
Konumu biraz daha incelerseniz dediklerinizin alakası olmadıgını anlayacaksınız Direk başlığa göre yorum yapmayın

Konumu biraz daha incelerseniz dediklerinizin alakası olmadıgını anlayacaksınız Direk başlığa göre yorum yapmayın
Direkt başlığa göre mi? Açıklamayı okudum ki SATA 2 olduğunu anladım? Başlıkta "Anakartım SATA 2" mi yazıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…