SSD Klonlama nasıl yapılmalı?

blueorigin

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,

Mevcut SSD'mi yenisi ile değiştirmek istiyorum. Haliyle işletim sistemini de taşıyacağım ve verilerin ve yüklü uygulamların sabit kalmasını istiyorum.
Sorum bu işlem genel olarak güvenli ve sorunsuz olacak bir işlem midir?
İkincisi aşağıdaki yöntemlerden veya varsa başka hangi yöntem en güveniliridir?

Niyetim tekrar kurulumlar için çok fazla zaman harcamamak ama aynı zamanda da sonradan olası veri kaybı olmayacağından emin olmak.
Bu arada yeni SSD'm Samsung Evo Plus ve Samsung Data Migration (Sanırım yeni adı SSD Magician) rehberdeki uygulamaların alternatifi midir?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba,

Mevcut SSD'mi yenisi ile değiştirmek istiyorum. Haliyle işletim sistemini de taşıyacağım ve verilerin ve yüklü uygulamların sabit kalmasını istiyorum.
Sorum bu işlem genel olarak güvenli ve sorunsuz olacak bir işlem midir?
İkincisi aşağıdaki yöntemlerden veya varsa başka hangi yöntem en güveniliridir?

Niyetim tekrar kurulumlar için çok fazla zaman harcamamak ama aynı zamanda da sonradan olası veri kaybı olmayacağından emin olmak.
Bu arada yeni SSD'm Samsung EVO Plus ve Samsung data migration (sanırım yeni adı SSD Magician) rehberdeki uygulamaların alternatifi midir?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Böyle durumlarda sistem stabil olması için temiz kurulum önerilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı