SSD klonlama sonrası "Bootmgr eksik" hatası

Mustafainann

Decapat
Daha fazla  
Windows 7 bilgisayarıma SSD aldım. 2 tane disk klonlama programı kullanmama rağmen, BIOS'dan SSD'yi ilk sıraya aldığımda bu hatayı veriyor. SATA kablolarını değiştirdim yine aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA kablolarını anakarttaki farklı SATA soketlerine takıp denediniz mi? Yerlerini değiştirdiniz mi yani? Denemediyseniz deneyin.

Windows 7 bilgisayarıma SSD aldım. 2 tane disk klonlama programı kullanmama rağmen, BIOS'dan SSD'yi ilk sıraya aldığımda bu hatayı veriyor. SATA kablolarını değiştirdim yine aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Boot bölümü arızalanmış gibi duruyor. Başlangıç onarmayı deneyiniz bunun için usb veya cd windows kurulumu gereklidir. Windows format ekranı geldiğinde pencerenin hemen sol altındaki şimdi onar butonuna bastığınızda bu durum çözülecektir. Ama bana kalırsa en sağlıklısı windows klonlamak yerine format atmaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı