SSD Kopyalama Hızı Sorunu

Herkese Merhaba,

Dün 500 GB samsung 860 Evo SSD satın aldım. Gerekli montajlarını yapıp sistemi aktif hale getirdim. Fakat şöyle bir sorunum var. Okuma ve yazma hızı 200 mb/s hızını geçmiyor. Anakartımın sata 3 portuna takmamışım deyip düşünüp farklı sata portlarına takdım. Fakat hızda bir değişiklik olmadı. BIOS ve gerekli yazılımlar güncel. Anakartımda resimdeki gibidir. Fakat resimde 2 adet düz sata portunun altında 6GB/s yazısı yazıyor ortaki portlarada takdığım halde hızda bir yükseliş alamıyorum. Başka ne gibi bir ayar yapmam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.
five_pictures2_2501_20140408171528.png

Samsung Magician yazılımını kurun. SSD için yeni firmware yazılımı var mı ona bakın. Varsa güncellemeyi yapın.
gerçekten tuhaf hocam samsung magician yazılımda bile sata 3 6GB/S bağlı olduğunu gösteriyor firmware yazılımda son sürüm fakat durum değişmiyor şaştım kaldım normal bir hdd'den neredeyse bir farkı yok gibi

Gerçekten tuhaf hocam Samsung Magician yazılımda bile SATA 3 6GB/S bağlı olduğunu gösteriyor Firmware yazılımda son sürüm fakat durum değişmiyor şaştım kaldım normal bir HDD'den neredeyse bir farkı yok gibi.

Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa bir de öyle deneyin. SSD arızalı da olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı