SSD li Bilgisayarda Donma ve Kilitlenme Sorunu

• Konuyu başlatan kenan sakulta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 5.654
K

kenan sakulta

Ziyaretçi
Merhaba beyler;

Benim bir sıkıntım var ve çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

SSD alalı 1-2 ay oldu. Modeli:
Sandisk Ultra Plus 64GB Sata3 SSD (SDSSDHP-064G-G25)

Aldıktan sonra Windows 7 yi üstüne kurdum. Bilgisayarda bir süre sonra kitlenip donmalar başladı. Yani bildiğiniz PC kitleniyor. Hoparlörden Zzzzz diye ses geliyor. Mouse, klavye hiç bir şey işlemiyor. Yeniden başlattıktan sonra normal devam ediyor.

Windows 8 kurdum. Hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Windows 8.1 e geçtim. Yine böyle bir kitlenme sorunu yaşamadım. Windows 8 sevmediğim ve alışamadığım için Windows 7 kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

BIOS tan AHCI modu açık. Anakartın AHCI sürücülerinide yükledim. Firmware update yapmaya çalıştım. Ancak olmadı. Sanırım güncel sürümü yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
W8 iyi güzelde dokunmatik ekran olarak tasarlanmış kullanımı beni uğraştırıyor. W7 sıradan daha kolayıma geliyor yaptığım işler o yüzden W7 kullanmak istiyorum fakat şu kitlenme sorunu beni deli ediyor, kaç tane format çektiysem hep aynı.

Kardeş ben işletim sistemi önerin demedim. Çözümünü bilmiyorsan post atmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı