SSD M.2 tavsiyesi WD vs Samsung

qwe456asd

Decapat
Herkes merhaba öncelikle. M.2 NVMe SSD almak istiyorum. 2 marka arasında karasız kaldım.
1)WD 1TB Black NVMe M.2 SSD (3430 MB okuma / 3000 MB yazma) WD 1TB Black NVMe M.2 SSD (3430MB Okuma / 3000MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
2)Samsung 1TB 970 Evo NVMe M.2 SSD (okuma hızı 3400 MB / yazma hızı 2500 MB) Samsung 1TB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Fiyatları hemen hemen aynı. Hangisi daha iyi, kaliteli? Kullama ömürleri nasıl? Bu iki SSD kullanan varsa tecrübeleri, şikayetleri nelerdir? Hangisini satın almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsminiz bana bu kadar güçlü bir PC toplayan birisi için garip geldi.

Samsung SSD konusunda eskiden rakipsizdi ama şu an bir çok rakibi var. Bana kalırsa ikisi de çok iyi. Alacak olsam WD Black alırdım. 970 Evo çok eski bir model. 2-3 Yıldır yenisini çıkartmadı Samsung.

İkisi de aynı kalitede. WD olanın soğutuculu modeli mevcut. Bana kalırsa WD olanın soğutuculu modelini alın olmazsa kafanıza göre seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…