SSD M.2 tavsiyesi WD vs Samsung

Samsung un yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl firma garantisi var. benim asıl endişem bozulma yapar mı? yarı yolda bırakmasın sonra. Tek endişem bu
WD Black SN750 kullanıyorum kaliteli ve oldukça memnunum. Ancak Technopat'ta herkes 970 EVO diyecektir (çoğu da kullanmayan) benim yorumumun pek önemi yok.
Samsung un yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl firma garantisi var. wd nin de 5yıl olduğunu duymuştum bende wd black SN750 1TB kara kılmıştım ama benim asıl endişem bozulma yapar mı? yarı yolda bırakmasın sonra. Tek endişem bu. ben laptop ta kullanacağım. siz nerede kullanıyorsunuz. teşekkürler

Son düzenleme:
Samsung un yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl firma garantisi var. benim asıl endişem bozulma yapar mı? yarı yolda bırakmasın sonra. Tek endişem bu

Samsung un yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl firma garantisi var. wd nin de 5yıl olduğunu duymuştum bende wd black SN750 1TB kara kılmıştım ama benim asıl endişem bozulma yapar mı? yarı yolda bırakmasın sonra. Tek endişem bu. ben laptop ta kullanacağım. siz nerede kullanıyorsunuz. teşekkürler

Masaüstünde kullanıyorum. WD Black üst kalite bir NVMe, 500 GB olanını gözüm kapalı aldım Haziran'dan beri kullanıyorum. Technopat incelemesi de mevcut 1TB modelinin. Bana göre 970 EVO ile SN 750 eşit modeller tercih senin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı