SSD mi HDD mi?

Bütçe
4.000 TL
bandicam 2024-09-01 23-41-50-257.jpg

Ben olsam SSD alırım hem daha güvenli hem daha hızlı hem de oyunlar da stutter önlüyor. HDD ile oyun içi yüklenme sorunları FPS düşmesi stutter tarzı şeyler yaşanabiliyor almışken sağlam SSD almanız her açıdan daha iyi olacaktır.

Bu SSD fazlasıyla iyi.

Ben olsam SSD alırım hem daha güvenli hem daha hızlı hem de oyunlar da stutter önlüyor. HDD ile oyun içi yüklenme sorunları FPS düşmesi stutter tarzı şeyler yaşanabiliyor almışken sağlam SSD almanız her açıdan daha iyi olacaktır.

Bu SSD fazlasıyla iyi.
2800 TLye 500 GB mi alsın? SSD iyi olmasına iyi de 500 GB'ye 2800 TL absürt.

2800 TL'ye 500 GB mi alsın? SSD iyi olmasına iyi de 500 GB'ye 2800 TL absürt.

Ben öneri sundum ve önerdiğim SSD son derece iyi illa sıfır almasına gerek yok sahibinden de sıfıra yakın 1TB'lık olanlar mevcut almışken iyisini alsın diye dedim.

Bu da alınır.

Ben öneri sundum ve önerdiğim SSD son derece iyi illa sıfır almasına gerek yok sahibinden de sıfıra yakın 1TB'lık olanlar mevcut almışken iyisini alsın diye dedim.

Bu da alınır.
KC3000 fiyat olarak daha mantıklı hemen hemen aynı ssdler zaten. Önerdiğin ssd zaten iyi fakat 500 gb olmasına rağmen aşırı pahalıya geliyordu dostum.

KC3000 fiyat olarak daha mantıklı hemen hemen aynı SSD'ler zaten. Önerdiğin SSD zaten iyi fakat 500 GB olmasına rağmen aşırı pahalıya geliyordu dostum.

Tabii hocam 500GB'a göre fazla 2 adet alabilirse eğer bayağı iyi olur ama bütçesini aşıyor yapabilirse öyle yapar olmazsa sahibinden de 1 TB sıfıra yakın bütçesine uygun ürünler mevcut veya KC3000 alır. Alternatif çok.

Arkadaşlar benim biraz alan ihtiyacım var. 3000-4000 TL bütçem var. Ben HDD'den yanayım çünkü SSD yetiyor oyunları HDD'ye yüklerim. Oyunlar daha yavaş olacak onu biliyorum. Ama sadece açılışta ya da yükleme ekranlarında olacaksa bu yavaşlık sorun değil. İyi Sosyaller.
Kardeşim git HDD Ye DY2 Cy2077 falan kur bak bakim sadece açılış mı uzuyor :D git ssd al hdd alınmaz 2024 de oyun için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı