SSD mi, RAM'i yükseltmek mi?

Sizce nasıl yapmalıyım?

• SSD al.

• 12 GB yeterli. RAM'ini 12 GB'ye yükselt.

• Sıfır dan RAM alarak, RAM'ini 16 GB yap.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Öncelikle işlemcim APU olduğu için RAM'den kaybediyorum. HDD takılı sistem de. Sizce, SSD alıp sistemi mi hızlandırayım? Yoksa RAM'i mi 16 GB mı yapayım? 12'de olabilir. Sizce? 12 GB günümüz için yeter mi? Anakartım da 2 adet RAM slotu var ve ikisi de dolu. 16 GB yapmak istesem sıfırdan 2 adet 8 GB'lik RAM almam gerekecek. Şu an için bütcem de o kadar yok. 12 GB yapmak istesem, 1 adet 8 GB'lik CL değerleri vs. aynı RAM almam gerekecek. Cevaplarınızı bekliyorum. Anketten de cevaplayabilirsiniz.
Oyun için kullanıyorsanız PC'nizi o zaman RAM almanızı öneririm. Eğer gündelik işlemleri için kullanıyorsanız SSD daha iyi olacaktır.

Oyun için kullanıyorsanız PC'nizi o zaman RAM almanızı öneririm. Eğer gündelik işlemleri için kullanıyorsanız SSD daha iyi olacaktır.
Oyun için kullanıyorum. HDD zaten götürür bir yere kadar ama 8 GB RAM artık yetmeye başladı. Ben de ilk başta RAM düşünüyordum zaten. Anakartım da 2 slot var ve ikisi de dolu 4 GB'lik 4x2 şeklin de RAM'lerim var. Birin den tek slot Ripjaws ile takas yapmayı düşünüyorum. Arkadaşa yazdım, şu an ilgileniyor gibi. Benim RAM'im 2400 MHz ama, anakartım pek iyi olmadığın dan 2133 MHz ve 2400 MHz'yi OC ile açabiliyor. O yüzden 1866 MHz'de kullanıyordum ben de. Bu arkadaşın RAM'i de 1866 MHz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı