SSD mi yoksa gamepad mi alınmalı?

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
2700 TL civarı param var bir kontrolcü veya m2. SSD almak arasında kaldım. Elimdeki kontrolcü bozuk oyun oynarken kullanmayı seviyorum bir yandan da SATA SSD kullanıyorum ve ne hızı ne kapasitesi çok tatmin etmese de götürüyor bir yere kadar, yine de arada kaldım ne yapmam gerekli bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ps4ün çakma kolunu alın ve üste kalan parayla 500gb m2 alabilirsiniz :)

Video düzenleme yapmıyorsan SATA ve NVME farkı görmezsin. Oyun belki birkaç saniye daha hızlı yüklenir. Oyun içindeyken fark etmez.

Video düzenleme yapmıyorsan SATA ve NVMe farkı görmezsin. Oyun belki birkaç saniye daha hızlı yüklenir. Oyun içindeyken fark etmez.

İnternet hızım 1000 Mbps ve SATA SSD yüzünden tam hızı alamıyorum kapasitenin altında kalıyor yaklaşık 20 dk içinde 100 GB dosya indirmem lazım benim ama disk kaldırmıyor duraklayıp işledikten sonra devam ediyor.

PS4'ün çakma kolunu alın ve üste kalan parayla 500GB M.2 alabilirsiniz :)

Almışken hazır 1TB almak istiyorum ve çakma kolum zaten var çabuk bozuluyor, analoglar çok hassas değil benim Call of Duty tarzı oyunlar oynadığım için tercihim değil o tongaya bir kez düştüm bir daha düşmem.

İnternet hızım 1000 Mbps ve SATA SSD yüzünden tam hızı alamıyorum kapasitenin altında kalıyor yaklaşık 20 dk içinde 100 GB dosya indirmem lazım benim ama disk kaldırmıyor duraklayıp işledikten sonra devam ediyor.

Almışken hazır 1TB almak istiyorum ve çakma kolum zaten var çabuk bozuluyor, analoglar çok hassas değil benim Call of Duty tarzı oyunlar oynadığım için tercihim değil o tongaya bir kez düştüm bir daha düşmem.
https://www.hepsiburada.com/mld-m50...en4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=Hepsiburada ssd olarak önerim.

SSD dandikse bile saniyede 300mb okuma yazma görür 1000mbps internet saniyede 100mb civarıdır.

Video düzenleme yapmıyorsan SATA ve NVME farkı görmezsin. Oyun belki birkaç saniye daha hızlı yüklenir. Oyun içindeyken fark etmez.
2500 okuma yazma oranlı m2 ile sata ssd beraber kullanarak, arada neredeyse hiçbir fark yok diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı