Seni tanımıyor olsam kızardım cidden 10 kilo zayıfım diğer arkadaşlara göre. Onlar 65 ben 55 kiloyum, koltukla bir alakası yok bunun.
Biz Kastamonu'luyuz. Her akşam 1 tabak pilav koyulur önüme, yarısını boşaltırım. Bu benim kendi tercihim kardeşim.
Yok gerçekten süper bir koltuk. Resimde gözüktüğünden de daha iyi. O resimde kötü bile çıkmış.
Terletme olayı için şuan bir şey söyleyemem. Çıplak tenle denemedim hiç.
Ama 4 4'lük koltuk. Birkaç özelliği daha olsa tam olacakmış. İncelemesini yarın hazır ederim oradan devam ederiz.
Koltuk candır, koltuksuz olmaz, koltuğun hayatımızda önemli yeri vardır, koltuk SSD'yi ezebilir, hatta kırıp parçalara ayırabilir, koltuk her konuda üstündür, sıcak tutar, uyutur, döndürür ve yakında bulunan masadaki kaleme, kağıda, bardağa ve en önemlisi CİPS+KOLA ikilisine tekerlekleriyle ulaşmayı sağlar. Havalıdır, 5 sene sonra Microsoft'ta olacağını sana hissettirebilir, yüksekliği ayarlanabilir... Daha sayayım mı? Çok saçmaladım... Kısacası koltuk al.
- - - Güncellendi - - -
Ha bir de koltuksuz SSD, SSD'siz koltuk olmaz, para biriksin ikisini de al. Ceza yemem değil mi?
Konucu geç görmüş olmalısın. Bu mesajı Ferrari model koltuğumdan, yükseklerden yazmaktayım
Çok az bir süre daha kullanıp incelemeyi paylaşacağım hafta sonu. Şuana kadar canımı sıkan bir tarafı olmadı.