SSD mi yoksa koltuk mu almalıyım ?

Sanırım bu koltuğu kullanan yok o yüzden sorularına cevap alman biraz zor. İnşallah pişman olmazsın.
Hiç sorma ya hangi koltuğu almaya kalksam tek bir fotoğrafını bile bulamıyorum.
Memnun kalmazsam da iade ederim artık.

- - - Güncellendi - - -

Şu vatandaşı sipariş ettim, 1-2 güne incelemesi gelir.
İnşallah gözüktüğü kadar güzeldir...

Koltuğu alıp montajını yaptım. Video ve resimlerle de incelemesini yaptım. Yüklemesi kaldı boş bir vaktimde.
Şahane bir koltuk.

tasq2ou.jpg

Yok gerçekten süper bir koltuk. Resimde gözüktüğünden de daha iyi. O resimde kötü bile çıkmış.
Terletme olayı için şuan bir şey söyleyemem. Çıplak tenle denemedim hiç.

Ama 4 4'lük koltuk. Birkaç özelliği daha olsa tam olacakmış. İncelemesini yarın hazır ederim oradan devam ederiz.

Koltuk candır, koltuksuz olmaz, koltuğun hayatımızda önemli yeri vardır, koltuk SSD'yi ezebilir, hatta kırıp parçalara ayırabilir, koltuk her konuda üstündür, sıcak tutar, uyutur, döndürür ve yakında bulunan masadaki kaleme, kağıda, bardağa ve en önemlisi CİPS+KOLA ikilisine tekerlekleriyle ulaşmayı sağlar. Havalıdır, 5 sene sonra Microsoft'ta olacağını sana hissettirebilir, yüksekliği ayarlanabilir... Daha sayayım mı? Çok saçmaladım... Kısacası koltuk al. :D

- - - Güncellendi - - -

Ha bir de koltuksuz SSD, SSD'siz koltuk olmaz, para biriksin ikisini de al. :D Ceza yemem değil mi? :D

Konucu geç görmüş olmalısın. Bu mesajı Ferrari model koltuğumdan, yükseklerden yazmaktayım :)
Çok az bir süre daha kullanıp incelemeyi paylaşacağım hafta sonu. Şuana kadar canımı sıkan bir tarafı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, koltuk yaramamış sana, çok harf hatası var, alışamamışsın... :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada harbi mesajı geç yazmışsım, kendimi ezik hissediyorum ya. :D Adam koltuğu almış, eskitmiş biz hala mesaj yazıyoruz, neyse... :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı