Çözüldü SSD mi yoksa RAM mi?

• Konuyu başlatan tomey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.245
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
300
Hocam, yanında HDD varsa, RAM alın. 8 GB yetersiz kalıyor.

Ram almanız daha iyi olacaktır, SSD Halihazırda var zaten, Ram yükseltmesi daha işe yarar olur.

HDD varmış zaten.

Arnadimo arkadaşımın 2TB 5400RPM diski var HDD var zaten.
O halde kesinlikle ekstradan 8 GB RAM almalı performans açısından. Ben sadece 240 GB ile yetindiğini düşünmüştüm başta belirtmediğiniz için. Dual Channel şekilde cayır cayır çalışır 2x8 RAM şeklinde.

Kardeşim niye RAM? Açıkla biraz ya, insanları cevapsız bırakma. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak bu çok kapsamlı bir soru oluyor. Oyun performansını arttırmak istersem RAM alırım, daha fazla depolama alanı ve hız kazanmak için de SSD alırdım. Bu tamamen sizin kullanım alanınıza kalmış.

Doğru ilk arkadaş açıklamasını yapmış aslında bende RAM yazdım sadece :D.

Kardeşim niye RAM? Açıkla biraz ya, insanları cevapsız bırakma. Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak bu çok kapsamlı bir soru oluyor. Oyun performansını arttırmak istersem RAM alırım, daha fazla depolama alanı ve hız kazanmak için de SSD alırdım. Bu tamamen sizin kullanım alanınıza kalmış.

Oyunlar artık 8 GB sınırını aşmaya başladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı