Vidayı biraz tuhaf takmışsınız sadece. Dert edilecek bir durum yok.
Tekrardan merhaba, vidayı en uygun hale getirmeye çalışıp bilgisayarı açtım fakat SSD görünmedi. (BIOS'dan - aygıt yöneticisinden kontrol ettim.)Kendi bilgisayarımın PCI-e girişli olduğunu öğrendim. Aldığım Kingston SSD ise SATA M.2 girişliymiş. Girişler farklı olunca desteklememe ihtimali olabiliyormuş. Muhtemelen de bu yüzden ama iade etmeden önce emin olmak istiyorum uygun olup olmadığına. Bunu tam olarak nasıl doğruyalabilirim bilginiz var mı? Eklemeyi unutmuşum. BIOS'um güncel değil. Etkiler mi?
Tekrar bir ekleme yapıyorum. Biraz araştırdım
Specification GL62 6QD bu bilgisayarımın özellikleri. Disk özelliklerinde 1X M.2 SSD combo (NVMe PCI-e gen3 / SATA ) SSD 1X 2.5" SATA HDD HDD bu şekilde geçiyor. Yani hem NVMe SSD hem de SATA SSD'ye uyumlu olması gerekiyormuş. Yanlış anlamamışsam bu kısmı sorun farklı bir şeyde. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
SSD'yi biraz daha ileriye ittirebilirsiniz sanırım, vidayı da düzgün takamamışsınız.
Sorunu çözdüm. SSD'yi tekrar açıp biraz güç uygulayarak ittirdim tam oturdu. SSD sıkıntısız çalışıyor.