Çözüldü SSD nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kobraxwq

Femtopat
Daha fazla  
SSD bozulmuştu yeni bir SSD aldım ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eskisini çıkarın yerine yenisini takacaksınız hocam. Oyuncu değişikliği bir nevi. Sonrasında bir Windows kurulum USB'si ile de dilerseniz işletim sistemi kurabilirsiniz. Ama zaten ikinci bir disk olarak kullanıyorsanız, SSD'yi değiştirdikten sonra bilgisayarınız yeni SSD'yi otomatik görecektir.
Eskisini çıkarın yerine yenisini takacaksınız hocam. Oyuncu değişikliği bir nevi. Sonrasında bir Windows kurulum USB'si ile de dilerseniz işletim sistemi kurabilirsiniz. Ama zaten ikinci bir disk olarak kullanıyorsanız, SSD'yi değiştirdikten sonra bilgisayarınız yeni SSD'yi otomatik görecektir.

Çözüm
Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı