0hikmetcan
Hectopat
Arkadaşlar SSD aldım iki tane giriş var, birisi anakartıma takılı olan küçük yere oluyor büyük olan ise direk PSU'dan geliyor kablosu ikisini mi takayım yoksa kücük olan yer yeter mi?
Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB/s 2.5" Sata3 SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hi-Level 120gb 2,5www.trendyol.com
Anakartınızdaki SATA 3 girişine taktınız değil mi, SATA 2 girişine taktıysanız performansta düşüş olur.
Anakartımda var mı pek bilmiyorumda? Modeli bu
ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
4 adet SATA 2 girişi var kartta, başka bir deyişle SATA 3 portu yok. Muhtemelen ondan dolayı SSD'nizden tam verim alamıyorsunuz. Ama yine de sabit disklere göre daha çok performans alırsınız.Anakartımda var mı pek bilmiyorumda? Modeli bu
ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
4 adet SATA 2 girişi var kartta, başka bir deyişle SATA 3 portu yok. Muhtemelen ondan dolayı SSD'nizden tam verim alamıyorsunuz.
Haklısınız, Hi-Level SSD'ye uzun dönem için ben de pek güvenemedim. İade mantıklı bir karar olabilir.Bence SATA 3 portu olsa ve taksa bile uzun vade deneyiminde sıkıntı çıkarır o SSD hocam. Ben iade taraftarıyım.
4 adet SATA 2 girişi var kartta, başka bir deyişle SATA 3 portu yok. Muhtemelen ondan dolayı SSD'nizden tam verim alamıyorsunuz. Ama yine de sabit disklere göre daha çok performans alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.