Juartan
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
- Anakart
- B450M s2h
Merhaba, bilgisayarımda halihazırda 1 TB HDD 480 GB da SSD bulunmakta fakat artık yetmediği için ek bir SSD almayı düşünüyorum fakat forumlardan okuduklarımla aklıma birkaç şey takıldı, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
1-SSD aldığım zaman format atmam lazım mı? Bazı forumlarda o tarz şeyler gördüm de ben bunu ek olarak alıyorum Windows zaten SSD'ye kurulu yani illa format mı atmam lazım sadece takıp çalıştıramaz mıyım?
2-B450M S2H anakartım var 1 SSD 1 HDD takılı, SSD takabilirim değil mi yeterli yuvası var mı bilmiyorum.
3-SSD takmak kolay mı? Ben yapabilir miyim yani, daha önce RAM ve işlemci taktım.
4-önereceğiniz F/P SSD var mı 480 GB yeterli olur sanırım.
Teşekkür ederim.
1-SSD aldığım zaman format atmam lazım mı? Bazı forumlarda o tarz şeyler gördüm de ben bunu ek olarak alıyorum Windows zaten SSD'ye kurulu yani illa format mı atmam lazım sadece takıp çalıştıramaz mıyım?
2-B450M S2H anakartım var 1 SSD 1 HDD takılı, SSD takabilirim değil mi yeterli yuvası var mı bilmiyorum.
3-SSD takmak kolay mı? Ben yapabilir miyim yani, daha önce RAM ve işlemci taktım.
4-önereceğiniz F/P SSD var mı 480 GB yeterli olur sanırım.
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: