SSD nedir, ne işe yarar ?

SSD, USB belleklerin bilgisayarın içine takılan daha hızlı versiyonuna denir. SSD'de bulunan dosyalarınızı kopyalamak daha hızlı olabilir. İşletim sistemini kurarsanız bilgisayarınız daha hızlı açılır. Kişisel kullanımda hızlı açılıp kapanma dışında çok fazla işlevi olmasa da kurumsal, ticari ve içerik üretici kullanıcılar için çok daha fazla yarar sağlar.

SSD, USB belleklerin bilgisayarın içine takılan daha hızlı versiyonuna denir. SSD'de bulunan dosyalarınızı kopyalamak daha hızlı olabilir. İşletim sistemini kurarsanız bilgisayarınız daha hızlı açılır. Kişisel kullanımda hızlı açılıp kapanma dışında çok fazla işlevi olmasa da kurumsal, ticari ve içerik üretici kullanıcılar için çok daha fazla yarar sağlar.
Fiyatları yüksek biraz, toplayacağım oyun bilgisayarında olması şart mıdır ? Biraz masraftan kacınmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı