SSD Önerisi

Eğer NVMe isterseniz buna,
SATA isterseniz buna bakabilirsiniz.

970 Evo ile 970 Evo Plus arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. Aradaki 200TL farka değmez diye düşünüyorum.

100 TL var aslında. Ve 100 TL'ye değebilir açıkçası.
Eğer sadece Windows ve oyunlar için kullanacaksanız 970 Evo ya da pek değmeyecektir. 860 Evo gayet yeterli açıkçası. Arada Max 5 sn falan olur.

Oyunlarda M2 NVME ve SATA SSD aradında bölüm yükleme sürelerinde ortalama 1 saniye fark var. Günlük kullanımla ilgili amatör bir test vardı Linus Tech Tips Youtube kanalında. 3 bilgisayar kurmuşlar SATA, NVME M2, PCI EXPRESS GEN. 4 destekli NVME SSD. Oyun, program vs. kullanıyor kullanıcılar hepsinde. Hangi sistemde hangisi olduğunu soruyorlar. Hiçbiri doğru tahmin ediyor. Hatta çoğunluğu SATA SSD'li sistemi en hızlısı ve tepkiseli bu, PCI EXPRESS GEN. 4 NVME bu sistemde diyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 TL var aslında. Ve 100 TL'ye değebilir açıkçası.
Eğer sadece Windows ve oyunlar için kullanacaksanız 970 Evo ya da pek değmeyecektir. 860 Evo gayet yeterli açıkçası. Arada Max 5 sn falan olur.

Görüntğ olarak çok sade bir sistem toplamaya çalışıyorum. Böyle bir anakart almışken en azından özelliğini de kullanmak istiyorum. Dediğini araştırıcam Evo Plus tercih edebilirim. Fiyat farkı çok olmadığı sürece.

Görüntğ olarak çok sade bir sistem toplamaya çalışıyorum. Böyle bir anakart almışken en azından özelliğini de kullanmak istiyorum.

Bütün anakarlarda var NVMe slotu. O anakarta özel değil. Bu arada gerçekten eğer render ile işiniz yoksa NVMe hiçbir işinize yaramaz 200 TL ekstra paradan başka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı