SSD Önerisi

Sensenin2

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2015
Mesajlar
153
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
c7ae8dba-6806-4f73-a33e-665148c45326.jpg
Ekran Görüntüsü (1).png


Şu an kullandığım SSD ara sıra takılmalar yapabiliyor. O yüzden yeni SSD almak istiyorum. Şu an aklımda resimdeki SSD'ler var. Bunlardan hangisi iyidir ? Bu fiyata daha iyi alınabilecek SSD var mıdır ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ortadaki SSD'yi almalısın, çünkü diğerleri biraz farklı,anakartında onları takacak yer olmayabilir.Kingston hyperx fury veya savage modellerinede bakabilirsin.
 
Eğer anakartında m.2 girişi varsa m.2 soketli Ssd almalısın. Eğer yoksa normal sata 3.0 girişli olan modeli alabilirsin.
 
850 evo iyi bir seçim. Hepsi aynı. hangisinin soketi varsa onu alacaksın mecbur. :) normal sata vardır zaten ama m2 sata varsa onu alırsın daha az yer kaplar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı