SSD önerisi

Bütçe
1.000

oguzarrow

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Biostee b450m-h
Arkadaşlar 450GB SSD m var ama artık yetmiyor ek depolama alanı istiyorum. Oyunlarımı yükleyeceğim.
500GB'lik veya 1TB'lik hızlı yani kullanışlı sorun çıkarmayacak ürün istiyorum. Bütçem 1K maksimum 1.5a
Çıkarırım. Ana kartım B450M-H bioster, büyük ihtimalle normal SSD takılı. (ne almam gerektiğini bilmiyorum)

Benim bulduğum bunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 450GB SSD m var ama artık yetmiyor ek depolama alanı istiyorum. Oyunlarımı yükleyeceğim.
500GB'lik veya 1TB'lik hızlı yani kullanışlı sorun çıkarmayacak ürün istiyorum. Bütçem 1K maksimum 1.5a
Çıkarırım. Ana kartım B450M-H bioster, büyük ihtimalle normal SSD takılı. (ne almam gerektiğini bilmiyorum)

Benim bulduğum bunlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
O diğeri M2 ssd mi?Anakartınız bu mu?

Kutusu böyle değil de markası B450M-H diğer özelliklerini bilmiyorum, SanDisk hakkında DRAM falan yok dediler, tek önemli olan hız değilmiş.

Hocam bu peki önceki SSD M.2'mi SATA mı bu önemli.Peki bu mu?

Bendeki ssd öncekide ben ek olarak almak istiyorum da sadece 1tane slot varmış. Sata kısmına bişeler cart curt almaktan vazgeçtim

Bendeki ssd öncekide ben ek olarak almak istiyorum da sadece 1tane slot varmış. Sata kısmına bişeler cart curt almaktan vazgeçtim
Bu modele bakabilirsiniz.Hem Dram'li.

Kutusu böyle değil de markası B450M-H diğer özelliklerini bilmiyorum, SanDisk hakkında DRAM falan yok dediler, tek önemli olan hız değilmiş

Haklısınız hocam görmemişim DRAM olmadığını. Ben bu SSD'yi kullanıyorum tertemiz isterseniz değerlendirebilirsiniz

Valla nereye taktılar bilmiyom hazır sistem almıştım pc yi.temizlemeye götürcem o zaman öğrenirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı