SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar sadece Windows ve Driver'ler için 360GB SSD almayı düşünüyorum. Az gelir mi? W10 her güncellemede kapladığı yer artıyor. Ve zaten tüm Driver'ler ve bazı programlar mecburen otomatik SSD'ye kuruluyor. Bunları göz önünde bulundurarak 360GB düşünüyorum. Belli 240GB az gelir ilerleyen zamanlarda. Ayrıca oyun için 512'lik SSD alacağım. 360GB olan sadece W10 için.

Ben 120GB ile kullanıyorum 70GB boş yerim var (Minecraft ve CS 1.6 olduğu halde+Epic Games)

merhabalar ssd almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Kafamdaki modeller bunlar samsung çok övüldüğü için sırf 550 TL barajını aşıyorum acaba gerek var mı o kadar üst fiyatlara çıkmaya ya da bunlar dışında daha iyi daha uygun ssd var mı bu dönem piyasalarda. Şimdiden teşekkürler

@billie98 860 EVO çok daha iyi. BX500'de DRAM bile yok, ayrıca ısınma ve sağlık gibi sorunlar yaşayan kullanıcılar da var. Ben o kadar çıkamam derseniz SanDisk Ultra 3D'ye de bakabilirsiniz ama bir Samsung değil.
860 evo siparişi verdim 11.11 indiriminden dolayı 550 TL gibi güzel bir fiyata aldım öneririm herkese
Gelince de performans değişimlerini paylaşacağım tavsiye için teşekkürler :)

Samsung 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 500 GB SATA 3 SSD 956,00 TL yerine 558,72 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı