Çözüldü SSD olan bilgisayarda %100 HDD kullanımı oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem ŞAMLI

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda bir adet SSD ve bir adet HDD mevcuttu. HDD gittiği için yeni HDD almıştım. Dün HDD %100 kullanımı oluyordu sürekli ve GTA Online da oyun 2 saniyelik donuyordu ve düzeliyordu menüler falan sürekli kasıyordu. Bugün de aynı sorun devam ediyor. Windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen HDD anlık olarak %100 kullanıyor ve oyun indirmeye çalıştığımda hata alıyorum. HDD'de bad sector testi yaptım HD Tune programı ile ve bad sector gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Resmi de ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows'ta güncelleme bekletiyorsanız bazen böyle sorunlar olabiliyor bunun dışında yardımcı olamam.

Aldığım ve 1.5 aydır sorunsuz kullandığım HDD'de Seagate 2TB Barracuda 3, 5" 256MB budur.

Hocam Windows'ta güncelleme bekletiyorsanız bazen böyle sorunlar olabiliyor bunun dışında yardımcı olamam.

Hayır hiçbir güncelleme yok ne yazık ki.

Hocam önermemekle beraber geri bildirim merkezini silince düzelebiliyor eğer sorunu tam olarak bulamadığınız taktirde en son seçenek olarak bunu yapın. Bundan önce normal kullanımda da aynı sorun devam ediyorsa sisteminizde virüs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…