Çözüldü SSD olan PC'ye HDD takılırsa yavaşlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BERATTSS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PC aldım ama 512 GB M.2 SSD var ve bu yeterli olmadı. Bunun yanına HDD alsam yavaşlar mı SSD duracak sadece ek olarak yanına HDD alacağım, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar selam. PC aldım ama 512 GB M.2 SSD var ve bu yeterli olmadı. Bunun yanına HDD alsam yavaşlar mı SSD duracak sadece ek olarak yanına HDD alacağım, cevaplarsanız sevinirim.
Windows SSD'ye kurulu olduğu sürece yavaşlamaz. Ayrıca oyunları da SDD'ye kurmanızı tavsiye ederim.
Hayır işletim sistemi SSD'de kurulu olduğu sürece herhangi bir yavaşlık olmaz. Sadece normal olarak HDD'ye yüklenen program/oyun ya da herhangi bir dosya daha yavaş çalışacaktır.

M.2 SSD Windows kurulu ise hiçbir sorun olmaz M.2 SSD verdigi okuma yazma degerleri her neyse o derece calışır yine aynı şekilde M.2 SSD takılı iken HDD taksaniz bile M.2 SSD etkilemez eğer ki HDD Windows kurmayı düşünüyorsanız sistem biraz yavaş acılır benim bilgisayarım HDD SSD ve M.2 SSD takılı oldugu halde hiçbir sorun veya bir birini oyunlar da veya render işlerinde etkileme veya M.2 SSD yavaşlatma veya performans düşüklüğü söz konusu degil gayet stabil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı