Ş şımaso Femtopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 240 GB SSD'im var, 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Performansı düşer mi PC'nin? Yanıtlarsanız çok sevinirim.
240 GB SSD'im var, 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Performansı düşer mi PC'nin? Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.203 Çözümler 86 2 Ocak 2023 #2 Performans'tan kastın ne? SSD Windows'ta ise HDD takman Windows üzerinden yapacağın işlemleri etkilemiyor. Artı 0 Eksi
Performans'tan kastın ne? SSD Windows'ta ise HDD takman Windows üzerinden yapacağın işlemleri etkilemiyor.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 2 Ocak 2023 #3 İşletim sistemin SSD'de duracaksa performans düşüşü olmaz. Artı 0 Eksi
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 2 Ocak 2023 #4 Depolama için kullanılacaksa düşürmez. Artı 0 Eksi
D4CHNLQ_06 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bakımcı 2 Ocak 2023 #5 şımaso dedi: 240 GB SSD'im var, 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Performansı düşer mi PC'nin? Yanıtlarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir. SSD de çalıştırdığın oyunları HDD'ye aktarırsan akıcılığı düşer. Veri okuma SSD'ye nazaran daha düşüktür HDD'lerde. Artı 0 Eksi
şımaso dedi: 240 GB SSD'im var, 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Performansı düşer mi PC'nin? Yanıtlarsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kullanıma göre değişir. SSD de çalıştırdığın oyunları HDD'ye aktarırsan akıcılığı düşer. Veri okuma SSD'ye nazaran daha düşüktür HDD'lerde.
KS KS Ş şımaso Femtopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #6 Hououin Kyouma dedi: Performans'tan kastın ne? SSD Windows'ta ise HDD takman Windows üzerinden yapacağın işlemleri etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb D4CHNLQ_06 dedi: Kullanıma göre değişir. SSD de çalıştırdığın oyunları HDD'ye aktarırsan akıcılığı düşer. Veri okuma SSD'ye nazaran daha düşüktür HDD'lerde. Genişletmek için tıkla... yani sadece hdddeki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bi yavaşlık olmaz mı Son düzenleme: 4 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Performans'tan kastın ne? SSD Windows'ta ise HDD takman Windows üzerinden yapacağın işlemleri etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb D4CHNLQ_06 dedi: Kullanıma göre değişir. SSD de çalıştırdığın oyunları HDD'ye aktarırsan akıcılığı düşer. Veri okuma SSD'ye nazaran daha düşüktür HDD'lerde. Genişletmek için tıkla... yani sadece hdddeki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bi yavaşlık olmaz mı
D4CHNLQ_06 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bakımcı 4 Ocak 2023 #7 şımaso dedi: Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb. Yani sadece HDD'deki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bir yavaşlık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ayen. Artı 0 Eksi
şımaso dedi: Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb. Yani sadece HDD'deki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bir yavaşlık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ayen.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.203 Çözümler 86 5 Ocak 2023 #8 şımaso dedi: Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb. Yani sadece HDD'deki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bir yavaşlık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... SSD'ye yüklediğin uygulamalar oyunlar SSD hızında açılır aynı şekilde HDD'de öyle. Artı 0 Eksi
şımaso dedi: Yani açılış hızı uygalama açma hızı vb. Yani sadece HDD'deki oyunlar yavaşlık gösterir dierierlnde bir yavaşlık olmaz mı? Genişletmek için tıkla... SSD'ye yüklediğin uygulamalar oyunlar SSD hızında açılır aynı şekilde HDD'de öyle.