SSD olan sistemde 2. depolama olarak SSD mi alınmalı HDD mi?

Rynesquik

Hectopat
Merhaba, bende 500 GB'lik M.2 SSD var fakat bana yeterli gelmiyor ve daha fazla oyun oynamak istiyorum. 2. depolama için sizce SATA SSD mi yoksa HDD mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence HDD Daha iyi daha ucuz 1TB Alabilirsin Tabi Senin yükliyeceğin oyunlara veya uygulamalara bağlı ama biraz oyunları geç açar veya uygulamaları ama SSD alıcaksan oyun performansını etkiler bütçen daha fazlaysa SSD

Bu konu birçok şeye göre değişiklik gösterir. Bütçeye, kullanım amacına... Sürekli oyun oynayan biriyseniz SATA SSD öneririm. Video, film vs. gibi şeyler saklamak istiyorsanız HDD tabii ki.

Uzun süre 1 SSD ve 1 HDD kombinasyonu kullandım fena olmuyor özellikle de HDD aynı fiyata 2+ kat daha fazla depolama sunarken. Şu anda 2 SSD, 1 HDD kombinasyonu kullanıyorum o iki SSD arasında veri transferinin hızı bambaşka bir olay, gönül rahatlığıyla oraya da oyun atabiliyorsun kasma, bekleme olur mu diye düşünmeden.

Ben SDD+ SSD derim.

Bence HDD daha iyi daha ucuz 1TB alabilirsin tabii senin yükliyeceğin oyunlara veya uygulamalara bağlı ama biraz oyunları geç açar veya uygulamaları ama SSD alacaksan oyun performansını etkiler bütçen daha fazlaysa SSD.

Bütçe olarak bir sıkıntı yok arallarında 200 TL falan oynuyor ben FPS olarak fazla fark eder mi merak ediyorum hani sadece geç açılacaksa sıkıntı yok. Bir de kurulum olarak ikisi de aynı değil mi?

Uzun süre 1 SSD ve 1 HDD kombinasyonu kullandım fena olmuyor özellikle de HDD aynı fiyata 2+ kat daha fazla depolama sunarken. Şu anda 2 SSD, 1 HDD kombinasyonu kullanıyorum o iki SSD arasında veri transferinin hızı bambaşka bir olay, gönül rahatlığıyla oraya da oyun atabiliyorsun kasma, bekleme olur mu diye düşünmeden.

Ben SSD+ SSD derim.

Teşekkür ederim çünkü Forza Wolfenstein PUBG Valorant gibi oyunlar oynuyorum bende 2. 480 GB SSD yeterli olur diye düşünüyorum ama bir yandanda HDD mi diye de düşünmüyor değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı