aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #21 Kağan K dedi: Oyunlarda da etki etti mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli takılma, FPS drop gibi sorunlarım vardı. Misal LFS isimli oyunda 50 FPS alırken 15-20 arası gidip geliyordu. Disk kullanımını düşürmek için dediklerimi yapınca FPS 50-60 arası oynuyorum.
Kağan K dedi: Oyunlarda da etki etti mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli takılma, FPS drop gibi sorunlarım vardı. Misal LFS isimli oyunda 50 FPS alırken 15-20 arası gidip geliyordu. Disk kullanımını düşürmek için dediklerimi yapınca FPS 50-60 arası oynuyorum.
Ramazankdogan Hectopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #22 Buna katılıyorum sanırım w10ların genelinde var bi sorun. fadedninna dedi: Kullandığım bütün disklerde aynı sorun vardı hepsinde. Windows 10 yüklüydü sanırım sorun W10'da. Genişletmek için tıkla...
Buna katılıyorum sanırım w10ların genelinde var bi sorun. fadedninna dedi: Kullandığım bütün disklerde aynı sorun vardı hepsinde. Windows 10 yüklüydü sanırım sorun W10'da. Genişletmek için tıkla...