SSD Olmadan UEFI Windows 10 Kurma

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni bir sistem topladım ve birazdan Windows 10 kuracağım. Fakat rehberde C ve D disklerini oluştururken Recep Abi SSD'ye Windows'u kurdu fakat bende SSD yok. Ne yapmalıyım, nasıl kuracağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç kurulum yapmadım kurulumu yarın yapacağım. Bu arada bir sorum daha var. ISO dosyasını belleğe attım ve kopyalama işlemi bittikten sonra yanlışlıkla bir daha başla düğmesine bastım. 10 saniye sonra iptal ettim. ISO dosyası silinmiş midir ? Bir daha en baştan kopyalamam mı gerek ?

Daha önce hiç kurulum yapmadım kurulumu yarın yapacağım. Bu arada bir sorum daha var. ISO dosyasını belleğe attım ve kopyalama işlemi bittikten sonra yanlışlıkla bir daha başla düğmesine bastım. 10 saniye sonra iptal ettim. ISO dosyası silinmiş midir ? Bir daha en baştan kopyalamam mı gerek ?
İçinizin rahat olması için biçimlendirme yaptıktan sonra tekrar atın. Şansa bırakmayın. Zor bir işlem değil zaten.

Teşekkürler. Yarın kurulum yapacağım zaman tekrar yazacağım buraya. Yardımcı olursanız sevinirim. :) Herkese iyi geceler. :)
Yarın ben de kurulum yapacağım. Takılırsan yardımcı olurum. Tabii aldığım bileşenler bozuk cıkıp beni çıldırtmazsa :D iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı