SSD olmadan Windows 10 kullanmak

HDD ile de kullanabilirsiniz ancak uygulamalar çok geç açılır içerisine yüklediğiniz oyunların texturları geç yüklenir.

Bir itirafda bulunacağım. 2 adet SSD'ye sahibim ama Windows'u silip herşeyi baştan kurmak için çok üşengeçlik yapıyorum.

Teşekkürler SSD alacaktımda biraz yükseltme konusunda sabırsızlaştım. Adobe Premiere 2020 kullanmak istiyorum ve onu da Windows 7'ye yükleyemiyorum.

Ben 3500Mb/s M.2 SSD kullanıyorum ve sistem 11 saniye de masaüstüne geliyor.

İmkaznsız değil ama yüksek önbellekli hatta hybrid dediğimiz mekanik disklerde, 7200 RPM dönüş hızında olsa bile SSD'ile dramatik fark olmakta.

Küçük de olsa Windows 10's SSD'ye kurunuz.
Teşekkürler SSD alacaktımda biraz yükseltme konusunda sabırsızlaştım. Adobe Premiere 2020 kullanmak istiyorum ve onu da Windows 7'ye yükleyemiyorum.

Adobe Premiere için şart.

SSD olmadan kullanıyorum çoğu şey geç açılıyor.

Uzun süre SSD'siz kullandım 5400RPM HDD ile disk doluyken diğer parçalarda kalitesizse açılış rahat 10dk yı buluyordu.

HDD ile Windows 10 Pro 64 Bit kullandım ve kanser oldum çok yavaş ya 8.1'e geçin ya da 7'de kalın.
Bir fotoğrafı açmak bile 10 saniye civarı sürecektir. SSD olmadan Windows 10 kullanmak tam anlamı ile işkencedir.

Çok haklısın fotoğraflar uygulaması fotoğraf ıçok yavaş açıyor siyah ekran da kalıyor 2-3 dakika ondan sonra açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…