SSD olmadan Windows 10 kullanmak

Teşekkürler SSD alacaktımda biraz yükseltme konusunda sabırsızlaştım. Adobe Premiere 2020 kullanmak istiyorum ve onu da Windows 7'ye yükleyemiyorum.

İmkaznsız değil ama yüksek önbellekli hatta hybrid dediğimiz mekanik disklerde, 7200 RPM dönüş hızında olsa bile SSD'ile dramatik fark olmakta.

Küçük de olsa Windows 10's SSD'ye kurunuz.
Teşekkürler SSD alacaktımda biraz yükseltme konusunda sabırsızlaştım. Adobe Premiere 2020 kullanmak istiyorum ve onu da Windows 7'ye yükleyemiyorum.

Adobe Premiere için şart.

Elimdeki sistemde.
i7 3770.
12 GB RAM.
AMD R7 250.
Bulunmakta eskiden kötü parçalarım varken Windows 10 kullanırken sıkıntı yaşıyordum o yüzden kafamda soru işareti var. Acaba bu sisteme kurmamda herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Şu anki işletim sistemim Windows 7 Ultimate Edition. Orijinal Windows 7'yi 10'a yükseltme yapacağım.

SSD olmadan kullanıyorum çoğu şey geç açılıyor.

HDD ile Windows 10 Pro 64 Bit kullandım ve kanser oldum çok yavaş ya 8.1'e geçin ya da 7'de kalın.
Bir fotoğrafı açmak bile 10 saniye civarı sürecektir. SSD olmadan Windows 10 kullanmak tam anlamı ile işkencedir.

Çok haklısın fotoğraflar uygulaması fotoğraf ıçok yavaş açıyor siyah ekran da kalıyor 2-3 dakika ondan sonra açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı