SSD olmasına rağmen Windows 7 kullanmaya devam etsem bilgisayar için iyi olur mu?

Yenilik falan laf Windows 10 eziyet YT de video izlerken bile donuyor.

Forumda 10 larca konu var bunun hakkında.

Windows 10 işletim sistemini asla gereksiz görmüyorum elbet de yenilikler önemli cihaz için de abicim bizim cihazlar milat olmak üzere ilk zamanlar HDD varken Windows 10 kullanmıştım bilgisayarım ağladı resmen sonra Windows 8 işletim sistemine döndüm lakin, SSD ile Windows 10'un sorun olmayacağını ben de biliyorum da psikolojik alışkanlık benim için diye düşünüyorum

İşlemciniz Windows 10 ile uyumlu. 4 GB RAM de az çok yeterli. Windows 10 kullanabilirsiniz.

İyi o zaman bu kadar Windows 7'yi çok istiyorsanız kurun ve kullanın.

İfadeler: R6n
İşlemciniz Windows 10 ile uyumlu. 4 GB RAM de az çok yeterli. Windows 10 kullanabilirsiniz.

Yalnız Windows 10 işletim sistemini sağlıklı ve hızlı kullanmam için SSD taktırmam lazım yakında SSD takacağım ancak o zaman geçmeyi planlıyordum ancak Windows 7 iyi gibi.

Gerek yok bence W7 ile uçarsın. Ne farkı varki W10 un gereksiz yere performansım düşsün.

Yalnız Windows 10 işletim sistemini sağlıklı ve hızlı kullanmam için SSD taktırmam lazım yakında SSD takacağım ancak o zaman geçmeyi planlıyordum ancak Windows 7 iyi gibi.

Sisteminizde en az 4 GB RAM + SSD varsa kasması imkansız.
3gb yazma 3gb okuma n2 ssdm var curical. 8 gb de ram. Kasma değil yt de falan video izlerken donuyor ve onlarca konu var.

Yıllarca HDD ile Windows 10 kullandım. Abarttıkları kadar yavaş değildi. Evet bazen sinirlendiriyordu ancak gayet kullanılabilirdi. Tabi 2019 dan beri HDD ile kullanmadım. Son durumu nedir bilmiyorum. Zaten tavsiyem SSD taktırdıktan sonra kulllanmanızdı.

Gerek yok bence W7 ile uçarsın. Ne farkı varki Windows 10'un gereksiz yere performansım düşsün.

Şöyle bir durumdan söz ediyorlar az önce de yorumlar da yazdım bir daha yazayım diyorum Windows 7 kullandığımız da bilgisayar zararlı yazılımlar virüslere karşı korumasız desteksiz kalır diyorlar yani zamanın da destek kesildiğin de de W7 kullandım hiçbir şey olmadı.

Gerek yok bence W7 ile uçarsın. Ne farkı varki Windows 10'un gereksiz yere performansım düşsün.

3GB yazma 3GB okuma N2 SSD'm var Crucial. 8 GB de RAM. Kasma değil YT de falan video izlerken donuyor ve onlarca konu var.

YT'de donuyorsa internetten kaynaklı olabilir.

İfadeler: R6n

SSD ile Windows 10 işletim sistemini 2 GB RAM bilgisayarlar bile kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…