SSD olmasına rağmen Windows 7 kullanmaya devam etsem bilgisayar için iyi olur mu?

HP Pavilion Ultrabook 15-B029st bilgisayarımın sistem gereksinimleri biraz eski tabii ki artık HDD yerine SSD takacağım 4 GB RAM var. Yakında SSD takacağım ancak Windows 7 işletim sistemini kullanmaya devam etmek istiyorum. Normalde Windows 7 artık genişletilmiş destek ve tüm desteklerden ziyade zararlı virüs yazılımlarına karşı korumasız fakat bilgisayarımın performans ve hız bakımından SSD ile daha da hızlı olacağını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1548851
Sen böyle kullan derim ben.

Kusura bakma görmemişim ancak RAM yüklenmesi 1GB üstü diyor SSD olmasına rağmen Windows 10 kullanmak için en az 500 GB SSD şart değil mi?
En az 500GB SSD? Eyvah, o zaman ben derhal W11 kurulumumu silmeli ve yerine W7 yüklemeliyim! Hayır, öyle bir şey şart değil. En az 32GB depolama istiyor. Önerilen minimum 64.

Şimdide kullanılır diye düşünüyorum ancak zararlı yazılım ve virüs koruması olsun birçok noktada destek yok diyorlar da hala kullanan var benim arkadaş 20 bin liralık PC de W7 kullanıyor utanmam asla birader diyor :D
Utanmalık birşey yok bana kalırsa Windows kullanmam ama başka seçeneğim yok en kötü'de Win 7 kullanırdım çünkü istediğim bütün programları kendim yazabilirim demek istediğim 10'da yazamayacağım değil Windows 7 daha hafif sadece bu potansiyele sahibim demek istedim. Fakat sürücüsüymüş virüsüymüş arayüzüymüş çok eskidi. Windows'un yeni işletim sistemlerinde animasyon çok seven kullanır Windows 7'nin ise arayüzü beni tatmin etmiyor ama yinede sanırım Windows 7 kullanırdım bazı sebeplerden.

120 GB SSD ile ben asla Windows 10 hatta W11 kullanmam bilgisayar kasar diye düşünüyorum.
Bununda alakası yok. Tek 230GB SSD ile W11 kullanıyorum. Bilgisayarım da kasma, donma, takılma hiç bir durum söz konusu değil.
1666274366827.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı