SSD performans düşme problemi

Sedatif

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar benim sıfır olarak almış olduğum (Hepsiburada) Adata SU630 SSD 1 dk. Bile bir dosya yüklemek 2-3 GB'lik zaten SATA 2 kullanıyorum Bir de 55-60 dereceye oluyor hemen 200-230 MB'dan 1 MB'ye kadar performans düşüyor normal midir, ısınmayınca hızı gayet iyi ama bir dosya yüklemeye korkar oldum. Yardım edin arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sata 2 bağlantısı ile Sandisk Ultra 3D 480GB kullanıyorum, hiçbir zaman 50 dereceyi görmedim (üstelik uzaymontaj sistem yani kasa içerisinde değil SSD bir hava sirkülasyonuna uğramıyor) (Şuan 34 derece, kapısı kapalı hava akımı olmayan ve uzay montaj sistemimin pişirdiği odamda bence mükemmel bir sıcaklık değeri) (oyunlarda en fazla 43-44 gördüm, dosya aktarırkende 45 derece gördüm)

Sata 2 bağlantısı ile Sandisk Ultra 3D 480GB kullanıyorum, hiçbir zaman 50 dereceyi görmedim (üstelik uzaymontaj sistem yani kasa içerisinde değil SSD bir hava sirkülasyonuna uğramıyor) (Şuan 34 derece, kapısı kapalı hava akımı olmayan ve uzay montaj sistemimin pişirdiği odamda bence mükemmel bir sıcaklık değeri) (oyunlarda en fazla 43-44 gördüm, dosya aktarırkende 45 derece gördüm)
Sizce ne yapmalıyım garantiyemi versem duzelirmi yoksa değerler normalmi normal olamaz çünkü ısısından dolayı çok sıkıntı yaratıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı