SSD "PS3111" olarak görünüyor

fixit

Megapat
İşletim sistemi SSD üzerine kurulu olan bir bilgisayar açılış sırasında alınan bir hata sonucu açılmadı daha sonrasında BIOS'a girdikten sonra SSD "PS3111" şeklinde gözüküyordu. Sisteme ulaşılmadığı için HDD üzerine yeni bir işletim sistemi kurulumu yapıldı ve devam edildi ancak SSD'de yine aynı şekilde herhangi bir düzelme olmadı. Kasaya sökülüp bakıldı gözle görülür herhangi bir sorun gözükmüyor. Şu anda bilgisayar görmediği için SSD kullanılamıyor. Sebebi ne olabilir?

ssd 2.png

Muhtemel olarak kalitesiz bir disk kullanıyordunuz SSD olarak. Markası neydi acaba? Garantisi varsa garantiye göndermenizi tavsiye edebilirim. Bunun dışında SSD'yi sıfırlamayı deneyebilirsiniz, tabii çalışırsa.

Konuyu biraz hortlatıyorum ancak konuda bahsettiğim bilgisayar elime yeni geçti. Hard Disk Sentinel ve Victoria HDD/SSD programlarının sonuçları böyle:

Eki Görüntüle 1108294

Eki Görüntüle 1108295
Nasıl bir çözüm buldun
Bende de aynı hata var

Nasıl bir çözüm buldun
Bende de aynı hata var
Garantiye gönderdim sıfırını gönderdiler. Bu sorunu yaşıyan arkadaş muhtemelen ssd nin içindeki hafıza kartı bozuldu. Ben epey bi aradım ama bi çözüm bulamadım. Garantin varsa garantiye gönder.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı