SSD sağlığı %1 gözüküyor

Exitiale Plaga

Megapat
Birkaç ay önce attığım format sonrasında oyunlarda nedensiz kasmalar vs. başlamıştı. Bilgisayarım zombi bilgisayar olduğunu sanarak Kaspersky antivirüs yükledim ancak Kaspersky SSD sağlığını %1 olarak gösteriyor. Sonrasında emin olmak için macrorit disk scanner ile iki diskimi de tarattım ama ikisinde de sorunlu bölge bulamadı. Ancak bilgisayarın problemlerinin bir kaynağı olmalı dolayısıyla şu anlık Kaspersky doğru söylüyor gibi. Bu problem çözülebilir mi? Yoksa yeni SSD mi almak zorundayım?

SSD'ye çok fazla veri yazmışsınız bu yüzden sağlığını Kaspersky kötü diye gösteriyor. Hızı da HD Tune'de iyi gözükmüyor CrystalDiskMark ile yapınız.
Bir de varsa M.2 SSD öneriniz alabilirim, 3-4 tür M.2 SSD var hangisi uyumlu laptopuma bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Sisteme takılı SSD M.2 değil normal SATA SSD. Bunun dışında laptopun M.2 SSD desteklediğini düşünmüyorum.
SSD'nin hızı normal sadece yazma düşük çıkmış gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim Laptopun içi videodakiyle aynı, M.2 olmuyor bu bu SSD'ler, yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı