SSD sağlığı normal mi?

Beety

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar testlerini yaptığım ve görüntülerini paylaştığım Kioxia marka 2.5 inc SSD için değerler normal mi? Değilse ise ne yapmamı tavsiye edersiniz? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Bu arada SSD 1 ay 10 günlük falan bana biraz tuhaf geldi sağlığının %1 düşmesi ama belki normaldir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    264,4 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    232 KB · Görüntüleme: 80
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    439,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    327,3 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar testlerini yaptığım ve görüntülerini paylaştığım Kioxia marka 2.5 inc SSD için değerler normal mi? Değilse ise ne yapmamı tavsiye edersiniz? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler. Bu arada SSD 1 ay 10 günlük falan bana biraz tuhaf geldi sağlığının %1 düşmesi ama belki normaldir.

Arayüzü Toshiba'dan çalmışlar :D

Markalar bir yazma ömrü veriyor cihazlara(50TB'ye kadar dayanır gibi), siz yazdıkça program ne kadar yazdığınıza bağlı olarak orantısal bir şekilde sağlıktan düşmüş gösteriyor. Yüzde 0 olsa bile çalışan Samsung SSD'ler oluyor mesela.

Markalar bir yazma ömrü veriyor cihazlara(50TB'ye kadar dayanır gibi), siz yazdıkça program ne kadar yazdığınıza bağlı olarak orantısal bir şekilde sağlıktan düşmüş gösteriyor. Yüzde 0 olsa bile çalışan Samsung SSD'ler oluyor mesela.
Yani normal bir durum ozaman

Degerler gayet normal. Kafaniza takmanizi gerektirecek bir durum soz konusu degil
Bu yazlım bana kafayı yedirtir silsem mi diye düşünmüyor değilim hocam 😁

Arayüzü Toshiba'dan çalmışlar :D
Alt markası isim değişirmiş hali hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı