SSD sağlığı normal mi?

Herhangi bir bir uygulama açıyorum Görev Yöneticisi'nden bakıyorum ms hemen 1000'lere falan fırlıyor yazma okuma hızları 1 MB veya KB aralıklarında oynuyor.
Hocam siz SSD'yi her gün 24 saat mi kullandınız? Ben bile 5 ayda sizden daha az veri yazmışım.

Hocam siz SSD'yi her gün 24 saat mi kullandınız? Ben bile 5 ayda sizden daha az veri yazmışım.

Yok her gün o kadar kullanmadım. Bir de 6TB'lik veri bile yazmadım hesaplasan toplam 2 TBdir değildir.

Herhangi bir bir uygulama açıyorum Görev Yöneticisi'nden bakıyorum ms hemen 1000'lere falan fırlıyor yazma okuma hızları 1 MB veya KB aralıklarında oynuyor.

Bu normal değil S.M.A.R.T bölümünü SS atar mısınız?

Yok her gün o kadar kullanmadım. Bir de 6TB'lik veri bile yazmadım hesaplasan toplam 2 tbdir değildir.

Ben %95 biliyordum ama %92 miş neyse benim diskim bile 2 yılda bu kadar veri yazabildi siz o kadar veriyi nasıl yazdınız kullanılmış SSD verilmiş olabilir.

Dosya Ekleri

• 1671275352907.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 49
1 Yıldan uzun süredir kullandığım disk. Sizinki anormal derecede düşmüş.

Bi an benim diskim sandım bunu.

1 sene oldu olalı herhalde 1,5 da olabilir sağlıgı hala 94 yazdırdığım toplam veri 16TB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…