SSD sağlık değerlerini en net veren uygulama nedir?

Neden hocam? Eski harddiskimi düzgünce kullanırken bir kez verilerimin kaybolduğunu gördüm, sağlığı 0 idi. SSD için diyorsanız orasını bilemeyeceğim.
O durum sağlığı 0 olduğu için değil, diskteki diğer parametrelerin sorun çıkarmasından ötürüdür. SS atar mısın duruyorsa?
 
O durum sağlığı 0 olduğu için değil, diskteki diğer parametrelerin sorun çıkarmasından ötürüdür. SS atar mısın duruyorsa?
En son diğer evdeki çekmeceme atıp bir daha bakmamıştım. Diğer eve geçtiğimde unutmazsam mutlaka atarım hocam. Bu arada wd nin uygulamasını bulamadığımdan hard disk sentiel kullanıyorum.
 
En son diğer evdeki çekmeceme atıp bir daha bakmamıştım. Diğer eve geçtiğimde unutmazsam mutlaka atarım hocam. Bu arada WD'nin uygulamasını bulamadığımdan Hard Disk Sentinel kullanıyorum.
HDD'lerin bildiğim kadarıyla kendi uygulaması olmuyor. Çok üst segmentleri bilemeyeceğim, araştırmadım.

Hocam sağlık önemlidir dediler ve merak ediyorum ve Samsung'un kendi yazılımında yüzdelik yok fakat bu 3.parti yazılımlar net sağlık değeri sunabilir mi?
"İyi" yazıyorsa sorun yok. Yüzdenin de bir önemi yok.
 
Peki hocam iyi yazıyor fakat bu 3. parti yazılımlar net bilgi sunabilirler mi net verirler mi onu da sormak istiyorum ekstra olarak. @BerkayZ87
10. kez soruşun falan bu. Sağlık ve sıcaklık bilgisi haricindeki bilgileri doğru verirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı