SSD sanal bellek kullanımı

wellington1

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarıma SSD takviyesi yaptım ama RAM 4 GB. Dolayısıyla sanal bellek kullanmak istiyorum. Aşırı kaliteli bir SSD almadım zaten içerisinde Windows var. Sanal bellek benim işime yarar mı? Eğer işime yarıyorsa sanal belleği 10 GB yaparsam nasıl olur? Teşekkürler.

Sanal bellek fazla bir işinize yaramaz. Eğer yapabiliyorsanız en azından aynı değerlere sahip 4 GB RAM de takabilirsiniz laptopa.

Merhaba. Bilgisayarıma SSD takviyesi yaptım ama RAM 4 GB. Dolayısıyla sanal bellek kullanmak istiyorum. Aşırı kaliteli bir SSD almadım zaten içerisinde Windows var. Sanal bellek benim işime yarar mı? Eğer işime yarıyorsa sanal belleği 10 GB yaparsam nasıl olur? Teşekkürler.

Dostum bende de 4 GB RAM var da, merakımdan soruyorum ne gibi sıkıntılar çıkarıyor 4 GB RAM? Ben de SSD almayı düşünüyorum da.

Dostum bende de 4 GB RAM var da, merakımdan soruyorum ne gibi sıkıntılar çıkarıyor 4 GB RAM? Ben de SSD almayı düşünüyorum da.

Pek sıkıntı çıkarmıyor zaten ETS 2, LoL gibi oyunları oynayabiliyorum. SSD kesinlikle tavsiye ederim. Sonra da RAM takviyesi yaparsın. Özellikle sistem özellikleri düşük olanlar için SSD birebir.
Espri amaçlı yapılmış bir web site. İnternetten RAM indirebiliyorsun (!) :D.

İndire bastığında hiçbir şey çalışmıyor sadece bir bar dönüyor. Hatta tanıtım videoları "senden asla vazgeçmeyeceğim" başlıklı bir şarkı.

Rick Astley - Never Gonna Give You Up (Video) - YouTube

Çok iyi, hemen 32 GB RAM indirdim (!) 😀 Bu arada son zamanlarda bu şarkıyı çok görüyorum. Meme kültürünü takip etsem de bu şarkının neden popüler olduğunu anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı